Clădirea sediului ISU Argeș urmează să fie demolată și apoi reconstruită!

Cele mai citite

În intervalul de timp 2019-2024, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) desfășoară proiectul numit “Îmbunătățirea Managementului Riscului la Dezastre”. În cadrul acestui proiect, sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Căpitan Puică Nicolae” din județul Argeș, situat pe strada Traian, nr. 26, în municipiul Pitești, va fi supus demolării și reconstrucției. Anunțul a fost făcut de către ISU Argeș.

Proiectul este finanțat de Banca Mondială și Guvernul României și își propune să sporească reziliența infrastructurii critice pentru situații de urgență și dezastre. În etapa de pregătire a fiecărui subproiect, se efectuează o analiză a riscurilor de mediu și sociale asociate activităților planificate. Conform standardelor și politicilor Băncii Mondiale, se dorește ca impactul investiției să aibă un efect pozitiv asupra comunității și mediului, minimizând eventualele inconveniențe generate de lucrările în desfășurare.

Pentru a asigura luarea în considerare a tuturor aspectelor posibile și a identifica cele mai bune modalități de gestionare, ISU Argeș încurajează publicul să consulte Planul de Management de Mediu și Social (PMMS), care este disponibil pe site-urile web ale Inspectoratului General pentru Situații de Urgență și Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Căpitan Puică Nicolae” din județul Argeș, precum și în format tipărit la sediul unității.

În plus, pentru a obține contribuții, sugestii sau recomandări, publicul poate să:

  • Completeze formularul atașat și să-l trimită prin poștă sau direct la sediul IGSU din București, Bd. Dimitrie Pompeiu nr. 10A, atenția Unității de Implementare a Proiectului “Îmbunătățirea Managementului Riscului la Dezastre” sau la Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Căpitan Puică Nicolae” din Pitești, strada Traian, nr. 26.
  • Contacteze la numărul de telefon 021 2086150, extensia 27330 (între orele 08:00-16:00).
  • Trimită un e-mail la adresa [email protected].
  • Participe la dezbaterea publică planificată pentru data de 20 octombrie 2023, la ora 11:00. Această dezbatere publică va fi disponibilă fie online (prin solicitarea linkului de acces la adresa de e-mail [email protected]), fie în persoană la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Căpitan Puică Nicolae” din Pitești, strada Mărășești, nr. 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

O altă victimă a sistemului medical își spune povestea… post-mortem

Ioana Săndulescu a fost medic primar medicină de laborator la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe "Sf. Spiridon". Spunem "a fost", pentru...

Alte articole din aceasta categorie