Arestat preventiv pentru sechestrarea fostei partenere

Data:

Un bărbat din Dâmbovița a fost arestat după ce și-a sechestrat fosta parteneră și pe noul ei iubit. Motivat de gelozie față de relația acesteia cu un partener mult mai tânăr, individul a urmărit să se răzbune.

Inițial, a sechestrat femeia în propria sa locuință, ulterior stabilind o întâlnire cu noul ei partener, pe care l-a atacat cu un cuțit în mașină. Alerta a fost dată de mama tânărului agresat, iar poliția a reconstituit evenimentele.

Bărbatul de 43 de ani a așteptat-o pe fosta sa parteneră în parcarea blocului acesteia, obligând-o să meargă la locuința lui. A confiscat telefonul femeii și a contactat noul ei partener, pe care l-a convocat într-un alt loc unde l-a agresat fizic.

Agresorul a fost identificat în aceeași zi și reținut pentru 24 de ore, apoi arestat pentru 30 de zile.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

Monstrul de lângă noi

Nu mai știu cine a zis că statul român...

Anunț concurs Primăria Frumușani din 17.07.2024

Primaria Comunei Frumușani, Județul Călarași organizează concurs de recrutare...