Acțiune de împădurire impresionantă în Pădurea Pustnicu, Pantelimon

Data:

Sâmbătă, 9 martie, peste 800 de voluntari din Pantelimon s-au reunit pentru a aduce un suflu nou pădurii Pustnicu, în cadrul evenimentului “Rădacini pentru aer”. O acțiune de împădurire impresionantă ce a avut loc pe o suprafață de 2.5 hectare, unde s-au plantat peste 17000 de puieți de frasin, stejar și tei.

Impadurire Pantelimon (9)

Voluntarii, printre care s-au numărat copii din cadrul Școlii Gimnaziale nr. 1 Pantelimon și din cadrul Grădiniței nr 1, însoțiți de părinți, angajați din cadrul primăriei, cadre didactice, cercetași din oraș și sportivi ai A.C.S.O Viitorul Pantelimon, au pus umărul la această acțiune de mare importanță pentru oraș. La eveniment au participat și oficialități locale și județene: primarul orașului Pantelimon, Marian Ivan, președintele CJ Ilfov, Hubert Thuma, precum și Ștefan Rădulescu și Voicu Vincențiu, vicepreședinții Consiliului Județean Ilfov.

Impadurire Pantelimon Marian Ivan Thuma Hubert

 Așa cum spunea unul dintre participanți, “Echipa de voluntari a reușit să planteze nu doar puieți, ci și speranță pentru un viitor mai verde și mai sustenabil pentru orașul nostru. Mulțumim tuturor voluntarilor implicați. Această inițiativă nu ar fi fost posibilă fără sprijinul primăriei Pantelimon. Acțiunea de astăzi este o promisiune pentru un aer mai curat și un mediu mai sănătos pentru noi și pentru generațiile viitoare.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

Monstrul de lângă noi

Nu mai știu cine a zis că statul român...

Anunț concurs Primăria Frumușani din 17.07.2024

Primaria Comunei Frumușani, Județul Călarași organizează concurs de recrutare...