Acoperişul şi terasa unui restaurant din Câmpulung au luat foc

Data:

Un incendiu a avut loc în cursul nopții de luni spre marți la un restaurant din municipiul Câmpulung, provocând daune la terasa și acoperișul clădirii.

Potrivit declarațiilor reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, la sosirea echipajelor de intervenție, flăcările se răspândeau pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați în zona terasei și pe o suprafață de circa 70 de metri pătrați pe acoperișul localului. De asemenea, incendiul a afectat și fațada clădirii.

“Prin intervenția rapidă la locul solicitării, pompierii au reușit să împiedice extinderea flăcărilor la întregul local și la casele din vecinătate. Nu au fost raportate victime”, au explicat reprezentanții ISU Argeș.

Conform investigațiilor preliminare, cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit electric.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

Culturile de porumb și floarea soarelui sunt deja compromise în Olt

Culturile de porumb au fost grav afectate de căldura...

Fest-în-Vale la #MagicLandBreb, Maramureș, între 16 și 18 august

Pentru al șaselea an consecutiv, Fest-în-Vale se întâmplă într-un...

O femeie a fost lovită de o dubă pe trecerea de pietoni, la Jolie Ville- Pipera

În urmă cu circa 20 de minute (13.14) am...

Aproximativ 5 hectare au ars într-un incendiu de vegetaţie în Chiajna

Un incendiu de vegetație a izbucnit în localitatea Chiajna...