Accident teribil în Giurgiu soldat cu decesul unei tinere de 19 ani

Data:

Accidentul a avut loc în seara de miercuri, pe Drumul Național 5C, între localitățile Găujani și Pietrișu, în județul Giurgiu, implicând un autotren, un autoturism și o căruță. Potrivit informațiilor furnizate de Agerpres, consecințele impactului au fost tragice, rezultând decesul unei tinere în vârstă de aproape 19 ani.

Conform ISU Giurgiu, în autoturism se aflau patru persoane, iar una dintre acestea, o tânără în vârstă de aproape 19 ani, a fost găsită în stop cardio-respirator. Echipajele de intervenție au început imediat manevrele de resuscitare, însă, din nefericire, toate eforturile depuse au fost în zadar, tânăra fiind declarată decedată.

Șoferul autoturismului, în vârstă de 21 de ani, împreună cu ceilalți doi pasageri, un tânăr de 20 de ani și o fată de 14 ani, au fost preluați de către echipajele SMURD și SAJ și transportați la spital. Aceștia erau conștienți și cooperanți în momentul intervenției.

În ceea ce privește autotrenul, acesta era condus doar de șofer, iar în căruță se afla un bărbat, ambii nefiind răniți și nu au necesitat îngrijiri medicale.

Autoritățile au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele care au condus la producerea tragicului incident rutier. La fața locului, intervenția a fost coordonată de către pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, care au dispus descarcerarea, au mobilizat o autospecială de stingere, o autospecială pentru transportul victimelor multiple, o ambulanță SMURD și patru ambulanțe SAJ.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

Culturile de porumb și floarea soarelui sunt deja compromise în Olt

Culturile de porumb au fost grav afectate de căldura...

Fest-în-Vale la #MagicLandBreb, Maramureș, între 16 și 18 august

Pentru al șaselea an consecutiv, Fest-în-Vale se întâmplă într-un...

O femeie a fost lovită de o dubă pe trecerea de pietoni, la Jolie Ville- Pipera

În urmă cu circa 20 de minute (13.14) am...

Aproximativ 5 hectare au ars într-un incendiu de vegetaţie în Chiajna

Un incendiu de vegetație a izbucnit în localitatea Chiajna...