Accident teribil cu două TIR-uri, pe o șosea din Giurgiu

Cele mai citite

În cursul nopții precedente, a avut loc o tragedie pe un tronson de drum situat în județul Giurgiu. Un conducător auto al unui vehicul de tip TIR a fost victima unui incendiu devastator în cabina sa, în urma unei coliziuni violente cu un alt autotren. Evenimentul tragic s-a desfășurat pe Drumul Național 5, pe direcția către Giurgiu, în proximitatea localității Daia.

Conform informațiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Giurgiu, unul dintre camioanele implicate transporta peleți, în timp ce celălalt avea la bord cafea.

“Un cetățean în vârstă de 59 de ani și-a pierdut viața în noaptea precedentă, în urma unui tragic accident rutier, urmat de un incendiu, pe Drumul Național 5. Evenimentul a avut loc pe sensul de deplasare către Giurgiu, în zona localității Daia, implicând două autotrenuri. Unul dintre TIR-uri era încărcat cu peleți, în timp ce celălalt transporta cafea. În urma impactului, a izbucnit un incendiu violent în zona capului tractor al unuia dintre vehicule, iar șoferul a rămas blocat în interior. La fața locului s-au deplasat pompierii de la Detașamentul Giurgiu, cu echipamente specializate, inclusiv o autospecială de stingere, o cisternă, o echipă de descarcerare, o ambulanță SMURD și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean. La sosirea acestora, TIR-ul era răsturnat, iar capul tractor ardea intens, nepermițând salvarea șoferului. Celălalt conducător auto, în vârstă de 47 de ani, a fost evaluat la fața locului și a refuzat transportul la spital. Pompierii au intervenit pentru a stinge incendiul, a elibera șoferul din vehicul, a deconecta bateria și a curăța zona carosabilă”, a declarat plt. Pipin Monalisa, purtător de cuvânt al ISU Giurgiu.

Autoritățile de poliție desfășoară investigații amănunțite în acest caz, cu scopul de a determina cu precizie desfășurarea evenimentelor tragice.

Ultimele articole

Legenda boxului: Mike Tyson

Cu o carieră impresionantă în ring și o personalitate care a captivat milioane de fani din întreaga lume, Mike...

Castelul Bran: păstrătorul legendei și mărturia istorică

Situat în inima României, în județul Brașov, Castelul Bran reprezintă nu doar o bijuterie arhitecturală ci și un loc...

Epoca inchiziției spaniole: o privire în profunzime asupra trecutului întunecat

Inchiziția spaniolă a fost un episod semnificativ din istoria Spaniei, care a avut loc în principal în perioada medievală...

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ