Accident grav în județul Dâmbovița: un mort și doi răniți

Data:

Accident grav în noaptea de miercuri spre joi pe DN7, în județul Dâmbovița. Un bărbat de 54 de ani a decedat într-un accident care a avut loc în afara localității Mătăsaru, după ce autoturismul său a părăsit partea carosabilă, a anunțat joi IPJ Dâmbovița. Conform sursei citate, alte două persoane au fost rănite.

“Polițiștii au constatat, în urma deplasării la fața locului și a primelor verificări, că un bărbat de 54 de ani, din Lungulețu, în timp ce conducea un autoturism pe DN7, în afara localității Mătăsaru, din direcția Titu-Găești, a părăsit partea carosabilă și a ajuns pe câmp. În urma impactului, șoferul a decedat. De asemenea, alți doi bărbați, de 45 și 43 de ani, din Lungulețu, au fost răniți și transportați la spital,” au informat polițiștii dâmbovițeni.

A fost întocmit un dosar penal, iar cercetările continuă pentru a stabili cu exactitate împrejurările producerii accidentului rutier.

4o

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

Culturile de porumb și floarea soarelui sunt deja compromise în Olt

Culturile de porumb au fost grav afectate de căldura...

Fest-în-Vale la #MagicLandBreb, Maramureș, între 16 și 18 august

Pentru al șaselea an consecutiv, Fest-în-Vale se întâmplă într-un...

O femeie a fost lovită de o dubă pe trecerea de pietoni, la Jolie Ville- Pipera

În urmă cu circa 20 de minute (13.14) am...

Aproximativ 5 hectare au ars într-un incendiu de vegetaţie în Chiajna

Un incendiu de vegetație a izbucnit în localitatea Chiajna...