A luat foc acoperişul unei primării din Ialomiţa

Cele mai citite

La data de 19 noiembrie, un incendiu a avut loc la acoperișul clădirii Primăriei din comuna Sfântu Gheorghe, situată în județul Ialomița. Pompierii de la Detașamentul din Urziceni au intervenit prompt și au reușit să stingă focul. Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Ialomița, incidentul nu a provocat victime. La fața locului au fost mobilizate patru echipaje, inclusiv două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară mecanică și un echipaj SMURD.

“La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta la nivelul acoperișului. Din fericire, nu au fost victime surprinse, iar incendiul a fost limitat și lichidat în limitele găsite”, a declarat ISU Ialomița. Suprafața afectată a acoperișului clădirii a fost de aproximativ 50 de metri pătrați. Conform primelor investigații, s-a stabilit că incendiul a pornit din cauza unui scurtcircuit electric.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Eliberarea Parisului: un moment istoric de glorie și libertate

Eliberarea Parisului în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial a fost un eveniment crucial și memorabil în istoria Franței...

Alte articole din aceasta categorie