5.000 de arbori au fost plantați în Valea Saulei din Voluntari

Data:

SC Ecovol Ilfov SA a organizat duminică o campanie de plantare a 5000 de arbori pe terenul din zona Văii Saulei din orașul Voluntari. La acțiune au participat numeroși voluntari, oficialități din județ în frunte cu Neculae Simona, prefect al județului Ilfov precum și angajați ai Primăriei Voluntari și ai societăților subordonate Consiliului Local.

Neculae Simona Prefect Ilfov Viorel Iordache

Organizatorii au pus la dispoziția participanților veste, mănuși și echipamente necesare pentru plantare.

Default
default

În legătură cu acest eveniment, primarul orașului Voluntari, Florentin Costel Pandele, a declarat:

“Mă înclin în fața celor 300 de voluntari, colegi, prieteni, copii, familii întregi care s-au alăturat demersului nostru de a planta 5.000 de copaci pe terenul public din zona Văii Saulei. Fiecare copac sădit astăzi este arborele care le asigura un aer curat copiilor noștri! Este un pas înainte pentru un viitor mai verde și mai sustenabil pentru orașul Voluntari. Această realizare nu ar fi fost posibilă fără contribuția și entuziasmul fiecăruia dintre voi. Ați depus efort și sunt foarte mândru că fac parte dintr-o comunitate implicată și dedicată. Împreună suntem mai puternici! Mulțumesc tuturor celor implicați!” (P)

Plantare Arbori Zona Văii Saulei Din Orașul Voluntari

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

Monstrul de lângă noi

Nu mai știu cine a zis că statul român...

Anunț concurs Primăria Frumușani din 17.07.2024

Primaria Comunei Frumușani, Județul Călarași organizează concurs de recrutare...