Ziua Unirii, sarbatorita si la Fetesti

Cele mai citite

Primaria municipiului Fetesti si Consiliul Local, cu sprijinul Casei de Cultura, la initiativa primarului Gheorghe Catrinoiu, au organizat marti, 24 ianuarie, un eveniment cultural – artistic dedicat „Unirii Principatelor Romane“.

La împlinirea a 153 de ani de cand Moldova s-a unit cu Tara Romaneasca, elevii de la Grupul Scolar de Industrie Alimentara, Scoala nr. 3 „Dimitrie Cantemir“ si Scoala nr. 5, au încantat audienta cu scenete, poezii si cantece ce au avut ca tema „Mica Unire“.

Primarul municipiului Fetesti, Gheorghe Catrinoiu, le-a urat tuturor fetestenilor si romanilor un calduros „La multi ani!“ cu ocazia Unirii Principatelor Romane de la 1859.

„Avem de parcurs un drum presarat cu greutati si necazuri, însa împreuna trebuie sa gasim drumul potrivit si sa alegem solutia corecta.

Mesajul pe care vreau sa îl adresez astazi tuturor fetestenilor este unul de speranta. Am încredere ca împreuna vom trece peste orice obstacol si vom reusi sa realizam tot ceea ce ne-am propus“, a declarat primarul Gheorghe Catrinoiu.

Ultimele articole

Criză de diabetologi în șase județe din sudul țării

Președintele Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, dr.

Revoluţie în fotbalul românesc: cluburile din Liga I au aprobat un campionat cu doar 14 echipe şi play-off

Reprezentanţii cluburilor din Liga I au fost de acord să schimbe sistemul de joc pentru sezonul competiţional 2015-2016. Astfel, din sezonul care începe anul viitor, Liga I ar urma să aibă doar 14 echipe, care să joace între ele pe parcursul unui sezon normal, după care să se lupte pentru Europa în cadrul unui sistem play-off. Propunerea a fost votată la LPF cu majoritate, doar Ceahlăul, Chiajna şi Botoşani declarându-se împotrivă

Percheziţii în șase judeţe şi în Bucureşti la persoane suspectate de braconaj piscicol

Peste 400 de poliţişti desfăşoară 48 de percheziţii în judeţele Tulcea, Brăila, Ialomiţa, Călăraşi, Galaţi şi Constanţa, precum şi în Bucureşti în vederea destructurării unor reţele specializate în braconaj piscicol cu specii protejate, informează Poliţia Română şi Parchetul Înaltei Curţi. În urma percheziţiilor au fost identificate şi ridicate cantităţi semnificative de sturioni, calcani, icre negre şi alte specii de peşti care fac obiectul braconajului piscicol.

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ