Zilele Buzaului, editia a opta

Data:

Timp de trei zile in Piata Dacia din Buzau se va desfasura a opta editie a sarbatorii „Zilele Buzaului“, manifestare traditionala la care vor participa interpreti de muzica usoara si populara, dar si numerosi mesteri populari din patru judete de la Curbura Carpatilor.
„Sarbatoarea coincide cu ziua Sfantului Sava, patronul spiritual al orasului nostru, martirizat de goti in anul 372 in apele raului Buzau, si va cuprinde trei zile de distractie, dar si un targ de produse traditionale si o expozitie“, a declarat primarul municipiului Buzau, Constantin Boscodeala.
Potrivit sursei citate, pentru editia din acest an primaria municipiului Buzau a alocat suma de 150.000 de lei.
Sarbatoarea a debutat vineri, la Palatul comunal, cu vernisajul al unei expozitii de pictura a familiei Benea. Incepand cu ora 17, buzoienii sunt invitati in Piata Dacia unde ii vor putea vedea si asculta pe interpretii buzoieni Laurentiu Cazan, Gabriela Bolocan, Mario Buzoianu, Dutu Cezarica, George Mitrea, Theodora Barsan, Alexandru Petcu, Andrada, MC Paul si Anda, Diana Stefanescu, Dana de la M Body si trupa Kronos.
Ziua de sambata, dedicata folclorului romanesc, va fi deschisa cu un recital al Centrului Judetean de Conservare si Promovare a Culturii Traditionale, apoi vor canta Benone Sinulescu, Cornelia Catanga, formatia Nemuritorii si alti interpreti locali. Ultima seara de spectacol va debuta cu concursul Miss Zilele Buzaului 2012, iar pe scena din centrul orasului vor mai evolua Duo-Oudenaarde, DJ Sava, Andreea, Mathias, Lucia Dumitrescu si Connect-R, urmand a se incheia la miezul noptii cu foc de artificii.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Anunț pierdere Certificat de Inregistrare CUI 11012736 din 28.09.1998

SC RO-Bangla SRL, CUI 11012736, cu sediul in Sat...

Madama Butterfly, producție a Operei Naționale București, în cea de-a patra zi a Bucharest Opera Festival

Opera Națională București prezintă luni, 10 iunie, ora 19:00,...

Un cutremur de magnitudinea 4,1 a avut loc ieri în zona seismică Vrancea-Buzău

Miercuri, în zona seismică Vrancea-Buzău, a avut loc un...

Circulaţie rutieră pe o singură bandă timp de doi ani pe podul Giurgiu – Ruse

Circulația rutieră pe podul peste Dunăre de la Ruse...