Zeci de tone de îngrăşăminte, depozitate necorespunzător în comuna Frăsinet

Date:

Administratorul unei societăţi comerciale este anchetat penal de poliţişti pentru că a depozitat în condiţii necorespunzătoare îngrăşăminte chimice.
În timpul unui control efectuat pe 14 mai de poliţiştii Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase pentru prevenirea, identificarea şi sancţionarea faptelor de natură penală şi contravenţională la regimul produselor de protecţie a plantelor şi protecţia mediului, au fost depistat nereguli în comuna Frăsinet.

Astfel, în urma verificărilor efectuate a fost prins un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din comuna Frăsinet, care, în calitatea de administrator, ar fi depozitat în condiţii necorespunzătoare 15.000 de kg de îngrăşăminte chimice, contrar prevederilor protecţiei mediului, de natură a pune în pericol viaţa şi sănătatea umană, animală sau vegetală.

Acesta este cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectarea obligaţiei de depozitare a îngrăşămintelor chimice şi produselor de protecţia plantelor numai ambalate şi în locuri protejate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Abonare

Popular

More like this
Related

PUZ – „CENTRU LOGISTIC DEPOZITARE STICLĂ REALIZAT ÎN TREI ETAPE”

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului de Mediu

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului...

PUZ- S.C. SKELA INDUSTRIES S.R.L. si Profil Trade

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...