Zeci de tone de alimente vor fi distribuite in localitati din Prahova, dar si in Buzau si Ialomita

Cele mai citite

Zeci de tone de alimente care au fost donate de catre prahoveni vor fi distribuite in localitati din judet afectate de caderile masive de zapada din ultima perioada, dar si in judetele limitrofe care au avut probleme in acest sens – Buzau, Ialomita, decizia fiind luata, miercuri, in cadrul sedintei Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta (CJSU).
Membrii CJSU au aprobat cu unanimitate de voturi distribuirea cantitatii de 4,5 tone de pui pentru judetul Ialomita, si a celei de 15 tone de alimente pentru Buzau.
De asemenea, in cadrul sedintei s-a stabilit ca sase tone de apa si alimente care au fost stranse de autoritatile de la Busteni vor pleca spre localitatile prahovene Boldesti Gradistea si Salciile, alte aproximativ 300 de familii din Brebu si Aricestii Zeletini urmand a beneficia, de asemenea, de ajutoare alimentare.
Seful Inspectoratului Judetean de Jandarmi Prahova, Liviu Coman, a precizat ca 10-15 jandarmi vor pleca sa duca alimente si imbracamite persoanelor din satele prahovene Plai (Drajna), Tulburea si Zambroaia, donatiile urmand a fi carate cativa kilometri pe jos din cauza faptului ca accesul in zona este unul greoi.
O donatie de 585 de paturi si 2,5 tone de apa va ramane in depozitul Crucii Rosii, pentru situatiile de urgenta.
De asemenea, doua transporturi de cate patru tone de ajutoare umanitare vor pleca spre localitatile Salcia si Chiojdeanca, aprobarea in acest sens fiind data, marti, in cadrul sedintei CJSU.
Prefectul de Prahova, Adrian Dobre, a spus ca ajutoarele care se vor mai strange la nivelul judetului vor fi trimise in Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Nouă spitale şi Ambulanţa Bucureşti-Ilfov vor asigura urgenţele pe 1 şi 2 iunie şi de Rusalii

Direcția de Sănătate Publică a Municipiului București a informat că în zilele de 1 și 2 iunie, precum și...

Alte articole din aceasta categorie