Zeci de mame, suspectate că au primit ilegal indemnizații de creștere a copilului în valoare de 5,5 milioane de lei

Cele mai citite

Polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Sector 1 vor executa pe data de 23 mai 2023 un total de 58 de mandate de aducere (55 în București și 3 în județul Ilfov), într-un dosar de înșelăciune, uz de fals și fals în declarații.

În acest dosar, zeci de femei au reușit să păcălească statul cu suma de 5,5 milioane de lei. Ele solicitau indemnizații pentru creșterea copilului, folosind adeverințe false în care pretindeau că au venituri mari sau o vechime considerabilă în muncă.

Potrivit investigațiilor, în perioada 2020-2021, suspecții au indus în eroare o instituție publică, prezentând informații false pentru a primi indemnizația de creștere a copilului. Aceștia au falsificat statutul lor de angajați și au declarat venituri mai mari decât cele obținute în realitate. Prejudiciul total cauzat de aceste acțiuni se ridică la aproximativ 5.500.000 de lei.

Cercetările în acest caz continuă în vederea stabilirii infracțiunilor de înșelăciune, uz de fals și fals în declarații, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Misterele morții lui Grigori Rasputin

Grigori Rasputin a fost una dintre cele mai intrigante figuri din istoria Rusiei. Călugăr, mistico-vindecător și confident al familiei...

Alte articole din aceasta categorie