Zeci de copii au primit cadouri de Mos Nicolae din partea organizatiei de femei a UNPR Ialomita

Data:

Cadouri de Mos Nicolae din partea organizatiei de femei a UNPR Ialomita
Cadouri de Mos Nicolae din partea organizatiei de femei a UNPR Ialomita

Mos Nicolae a venit anul acesta si la elevii Scolii nr. 4 din Slobozia. Astfel, peste 40 de copii s-au putut bucura de cadourile Mosului, oferite prin intermediul ajutoarelor sale, membrele organizatiei judetene de femei a UNPR Ialomita. Copiii i-au intampinat pe spiridusii Mosului cu colinde, la Biserica „Sf. Dumitru” din Slobozia, pentru care au primit dulciuri, fructe si jucarii, acestea fiind numai cateva dintre cadourile de care s-au putut bucura.

„Cu ajutorul Protoieriei Slobozia, prin intermediul parintelui protopop Dumitru Draghici, Mosul a venit si pentru 40 de copii cu o situatie financiara nu tocmai buna, dar care s-au pregatit ca la carte, asa cum trebuie de altfel asteptat Mosul, cu colinde. E minunat sa vezi bucuria pe chipul unui copil atunci cand primeste un cadou si multumirea sufleteasca este si mai mare atunci cand ii auzi pe pitici murmurand ca <<stiam eu ca Mosul nu ma va ocoli anul acesta>>. Putem spune ca este unul dintre cele mai frumoase daruri pe care le-am primit noi, organizatia de femei a UNPR”, a declarat Petronela Moroianu, presedintele organizatiei judetene de femei.[pullquote]Copiii i-au intampinat pe spiridusii Mosului cu colinde, la Biserica „Sf. Dumitru” din Slobozia[/pullquote]

Violeta Duta, sefa filialei municipale de femei a UNPR Slobozia s-a declarat la fel de incantata de faptul ca, desi ne aflam intr-o perioada extrem de dificila din punct de vedere economic, Mosul nu i-a ocolit nici anul acesta pe copii. „Desi a fost destul de greu, Mos Nicolae a avut si anul acesta tolba plina pentru copiii cuminti. Ne-am bucurat sa-i ascultam cantand colinde si sa vedem nerabdarea pe chipul lor in momentul in care au primit darurile Mosului”, a mai spus Violeta Duta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...