Zece soferi ramasi „pietoni”, din cauza abaterilor pe care le-au comis pe drumurile buzoiene

Cele mai citite

Politistii buzoieni au supravegheat traficul rutier
Politistii buzoieni au supravegheat traficul rutier

In cadrul actiunilor desfasurate pentru disciplinarea participantilor la trafic, politistii cu atributii pe linie rutiera au constatat 348 de contraventii la regimul circulatiei pe drumurile publice, abateri ce au fost comise de catre 214 conducatori auto, 37 de pietoni, 12 biciclisti, 6 carutasi si 4 conducatori de mopede.

Aparatele radar au inregistrat 81 de autovehicule care au depasit limita legala de viteza, in cazul unuia dintre vitezomani – un barbat de 35 de ani, din Iasi – impunandu-se si luarea masurii de retinere a permisului in vederea suspendarii dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioada de 90 de zile.

Politistii Biroului Rutier din cadrul Politiei Municipiului Buzau au actionat ieri pentru depistarea si sanctionarea conducatorilor auto care nu respecta regulile privind prioritatea, 5 soferi ramanand fara permis pentru ca nu au acordat prioritate de trecere pietonilor angajati in traversare regulamentara pe strada Ostrovului si strada Obor.
Alti 4 conducatori auto au ramas fara permise dupa ce au fost depistati depasind neregulamentar sau nerespectand culoarea rosie a semaforului electric.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Madeira, perla Atlanticului

Insula Madeira, situată în mijlocul Oceanului Atlantic, se remarcă prin peisajele sale spectaculoase, istoria bogată și atmosfera relaxată. Acest...

Alte articole din aceasta categorie