Zece ambarcaţiuni şi două pontoane, avariate de o barjă în Portul Călăraşi

Zece ambarcaţiuni şi două pontoane, avariate de o barjă în Portul Călăraşi

port CalarasiO barjă de 500 de a avariat zece ambarcaţiuni şi două pontoane din portul din municipiul Călăraşi, după ce vasul ar fi avut tehnice la direcţie, fără a exista , însă în momentul accidentului căpitanului i s-a făcut rău, fiind transportat la .
Potrivit reprezentanţilor Căpităniei Portului Călăraşi, în , care a avut loc luni seară, 8 iulie, a fost implicată barja Bora, ce aparţine societăţii Prefab din Călăraşi şi era condusă de căpitanul Viorel Georgescu.
Conform sursei citate, la un moment dat căpitanul a controlului navei, s-a declanşat sirena vasului, iar acesta a acroşat mai multe bărci şi două pontoane, pe o distanţă de aproximativ 100 de metri.
„Barja se deplasa în naval de la kilometrul 376 al Dunării către kilometrul 90 Borcea, la locul de descărcare, iar în zona Portului Călăraşi a avariat mai multe ambarcaţiuni şi pontoane de agrement. Am chemat un SMURD, care l-a preluat pe comandantul navei, după ce acestuia i s-a făcut rău. Vom identifica ambarcaţiunile care au fost avariate sau scufundate, iar după terminarea anchetei nava se va deplasa la kilometrul 90 Borcea pentru descărcare“, a declarat căpitanul Constantin Anghel de la Căpitănia Portului Călăraşi, precizând că nu există victime.

Alte articole similare

The post Zece ambarcaţiuni şi două pontoane, avariate de o barjă în Portul Călăraşi appeared first on SEMNAL – Stiri din Ilfov, Prahova, Dambovita, Buzau, Ialomiţa, Calarasi, Giurgiu, Olt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.