Video revoltător! O femeie din Târgu Jiu a fost obligată să-și care în spate mama operată, la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu.

O femeie din Târgu Jiu a fost filmată când își căra mama în spate, la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu. Aceasta a declarat presei că a fost nevoită să-și care mama în spate după ce, angajații spitalului nu au lăsat-o să intre cu mașina deoarece ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, efectua tocmai atunci o vizită: „Nu ne-a dat nimeni nici măcar un căruț. Este operată la picior, are două șuruburi. A căzut și am venit la spital să-i scoatem firele. E mai important cine vine la spital decât un bolnav. Ne-au zis că vine ministrul și nu avem voie așa că am cărat-o în spate. Ce să facem, să o lăsăm aici să moară?” a declarat aceasta, conform ziarului local gorjonline.ro

În replică, Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat că „pacientul primează„ și în acest caz este vorba despre o „greșeală managerială”: „Este o greșeală managerială, o situație tipică. Eu sunt medic și atitudinea față de pacient trebuie să fie alta. Pacientul primează, un caz prezent la spital trebuie preluat și evaluat imediat, nu contează dacă vine ministrul sau nu”, a declarat Nelu Tătaru.

S-a declanșat o anchetă pentru a se vedea dacă femeii i s-a oferit un cărucior și totodată să se stabilească de ce nu a fost ajutată de către brancardierii spitalului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.