Victoria Brăneşti – Gaz Metan Mediaş: 2-3

Victoria Brăneşti – Gaz Metan Mediaş: 2-3

Au jucat departe de casă

Victoria Brăneşti a debutat luni, 26 iulie, cu o înfrângere în Liga I. Meciul dintre gruparea ilfoveană şi Gaz Metan Mediaş, disputat la Buzău, s-a încheiat cu victoria ardelenilor.

Anca Alexe

Victoria Brăneşti a marcat prin Olariu ’39 (penalty) şi Oprea ’90+1, iar medieşenii au punctat prin Eric de Oliveira ’21 (penalty), ’75 şi Zaharia ’28. În minutul 21, oaspeţii au deschis scorul prin Eric de Oliveira, care a transformat un penalty acordat pentru henţ în careu.
Scorul a devenit 0-2 în minutul 28. Radu Zaharia a înscris din marginea careului mic, după o centrare venită de pe partea dreaptă, din lovitura liberă executată de Eric de Oliveira. Cu şase minute înainte de pauză, Olariu a înscris pentru Victoria Brăneşti, din penalty-ul acordat pentru un fault comis în careu de portarul Buchta.
Eric de Oliveira a marcat din nou, în minutul 75, când a primit o pasă, în careu, de la Muntean, a preluat pe piept şi a şutat puternic, cu piciorul stâng, din vole. Oprea a reuşit ultimul gol al meciului, în minutul 90. Zaharia l-a scos din ofsaid, iar atacantul Victoriei Brăneşti l-a driblat pe portarul Buchta şi a trimis mingea în poartă.

Antrenorul echipei Victoria Brăneşti, Ilie Stan, a considerat nedrept eşecul suferit pe teren propiru: „Îmi pare rău că am pierdut la debutul în Liga I. Cred că un rezultat de egalitate era mai echitabil. Din punctul meu de vedere, momentul psihologic al jocului a fost ratarea lui Coman, care, dacă ar fi marcat, ar fi făcut 2-2 şi orice s-ar fi putut întâmpla până la final. Nu am ce să reproşez jucătorilor mei. Diferenţa au făcut-o fazele fixe. Din păcate, astăzi ne-au lipsit încrederea şi personalitatea, fără de care nimeni nu poate câştiga. Poate a
fost un dezavantaj pentru noi faptul că am jucat departe de casă. Asta e situaţia şi nu avem cum s-o schimbăm“, a spus Ilie Stan.
La rândul lui, Cristi Pustai, antrenorul formaţiei din Mediaş, a declarat că „a fost un meci greu. Ştiam că vom întâlni o nou promovată care îşi dorea să înceapă bine, cu un public «cald» în spate. A fost un joc spectaculos, s-a jucat de la egal la egal, pe contre, cu cinci goluri, două penaltyuri şi multe ocazii de ambele părţi. Mă bucur că am reuşit să începem cu o victorie, s-a văzut că am fost echipă mai matură şi am transformat acest avantaj pe teren“.

Un Comentariu la "Victoria Brăneşti – Gaz Metan Mediaş: 2-3"

  1. Pingback: LIGA I: Concordia Chiajna – CSMS Iași, 1-1 | Ziarul Semnal de Ilfov

Leave a Reply

Your email address will not be published.