Victor Ponta şi Liviu Dragnea, prezenţi la Giurgiu pentru pregătirea conferinţei judeţene a PSD

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

Preşedintele PSD, Victor Ponta, şi secretarul general al partidului, Liviu Dragnea, au participat marţi, 13 aprilie, la Giurgiu la o întâlnire cu reprezentanţii organizaţiei judeţene a PSD în vederea pregătirii conferinţei judeţene privind alegerea echipei de conducere a partidului şi stabilirea normei de reprezentare a fiecărei organizaţii teritoriale la aceste alegeri.
„În următoarea perioadă vor urma alegeri în cadrul organizaţiei judeţene şi era normală o întâlnire a conducerii partidului cu reprezentanţii PSD din teritoriu pentru stabilirea calendarului de alegeri în cadrul organizaţiilor de partid din judeţ precum şi pentru stabilirea normei de reprezentare la conferinţa judeţeană a PSD privind alegerea echipei de conducere“, a declarat, pentru AGERPRES, preşedintele coordonator al PSD Giurgiu, Adrian Popescu.
La întâlnirea de marţi au participat preşedinţii de organizaţii din teritoriu, primarii PSD, toţi responsabilii de zonă la alegeri ai partidului precum şi consilierii locali şi judeţeni ai partidului.
La şedinţă au mai participat deputatul PSD de Giurgiu, Mădălin Voicu, fostul prefect al judeţului din partea PSD şi fost deputat de Giurgiu, Tudor Tănăsescu, fostul preşedinte al PSD Giurgiu, exclus din partid după alegerile din 2008, cel care a deţinut şi funcţia de prefect şi a fost şi deputat de Giurgiu, Nicolae Bădălău, şi fostul senator de Giurgiu Ion Rădoi.
Alegerile în cadrul organizaţiilor de partid din teritoriu se vor desfăşura pe parcursul lunii aprilie şi în prima jumătate a lunii mai, urmând ca la finalul lunii mai să se desfăşoare şi conferinţa judeţeană a PSD.
(Sursa: AGERPRES)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Varadero, plaja fără sfârșit

Varadero este una dintre cele mai faimoase plaje din lume, situată în provincia Matanzas din Cuba. Acesta este un...

Alte articole din aceasta categorie