Victor Mocanu (presedinte CJ): La Buzau, PSD nu se va rupe

Cele mai citite

Presedintele Consiliului Judetean Buzau, Victor Mocanu, a catalogat drept „speculatii“ afirmatiile privind o apropiere a sa de Mircea Geoana si sustine ca „la Buzau PSD nu se va rupe“.
„Mircea Geoana nu are nicio sansa sa faca un nou partid ca sa se impuna la alegerile din 2012. In orice caz, la Buzau, PSD nu se va rupe. Toate discutiile care se poarta vizavi de o eventuala apropiere a mea de Mircea Geoana sunt pur si simplu niste speculatii“, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, presedintele CJ Buzau.
El a admis ca se cunoaste cu Mircea Geoana, sunt „intr-un anume fel mai apropiati“, dar subliniaza ca acest lucru nu inseamna ca problemele „particulare“ pot fi transpuse „intr-o actiune politica“.
„De aceea, eu, cat si presedintele organizatiei judetene a PSD, primarul Constantin Boscodeala, nu ne alaturam acestor demersuri care s-au ivit vizavi de o eventuala sprijinire a lui Mircea Geoana. Noi avem batalia noastra pe care trebuie sa o castigam, obtinerea candidaturii pentru presedintia CJ“, a precizat Victor Mocanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

O altă victimă a sistemului medical își spune povestea… post-mortem

Ioana Săndulescu a fost medic primar medicină de laborator la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe "Sf. Spiridon". Spunem "a fost", pentru...

Alte articole din aceasta categorie