Victimele Holocaustului au fost comemorate la Muzeul de Istorie şi Arheologie Prahova

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

holocaustmanifestarePrimăria municipiului Ploieşti, în colaborare cu Consiliul Judeţean Prahova, Muzeul Judeţean de Istorie şi Arheologie Prahova şi Comunitatea Evreilor Ploieşti, a organizat vineri, 9 octombrie, o acţiune de comemorare a victimelor Holocaustului.
Manifestarea s-a desfăşurat la Sala Auditorium din cadrul Muzeului Judeţean de Istorie şi Arheologie Prahova cu sediul pe str. Toma Caragiu nr.10, iar la monumentul dedicat victimelor Holocaustului, situat în Cimitirul Evreiesc, au avut loc depuneri de flori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Varadero, plaja fără sfârșit

Varadero este una dintre cele mai faimoase plaje din lume, situată în provincia Matanzas din Cuba. Acesta este un...

Alte articole din aceasta categorie