Vicepresedintele CJ, Daniel Dragulin, deranjat ca nu a fost invitat la receptia salii polivalente de sport

Cele mai citite

Vicepresedintele Consiliului Judetean Calarasi, Daniel Dragulin
Vicepresedintele Consiliului Judetean Calarasi, Daniel Dragulin

Miercuri, 24 noiembrie, in cadrul conferintei de presa a PNL, vicepresedintele Consiliului Judetean Calarasi, Daniel Dragulin, s-a aratat vadit deranjat de faptul ca nici un reprezentant al Consiliului Judetean Calarasi nu a fost invitat la receptia salii polivalente de sport, in conditiile in care Consiliul Judetean a avut o contributie financiara majora pana in acest moment in ce priveste stadiul lucrarilor la sala polivalenta de sport.

Mai in gluma, mai in serios, Dragulin a spus ca se mira de faptul ca tot felul de persoane s-au pozat cu Elena Udrea, iar cei care au dat bani pentru finantarea salii de sport n-au fost invitati la intalnire: „Chiar ma deranjeaza faptul ca nu am fost invitati. Nici un reprezentant al Consiliului Judetean nu a fost invitat la receptia salii de sport. Dupa parerea mea, noi, Consiliul Judetean, ne-am achitat de obligatia pe care am avut-o cu privire la cofinantare. Nu acelasi lucru il putem spune despre Primarie.

Pana in acest moment, primaria, domnul Dragu, nu a rezolvat problema apei, a canalizarii si a electricitatii. Consider ca domnul Dragu trebuia sa se laude cu ceva, iar banii care s-au dat pana acum au fost de la Consiliul Judetean si mai putin din partea Consiliului Local“, a declarat Dragulin.

Marga Nicolae

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Misterele morții lui Grigori Rasputin

Grigori Rasputin a fost una dintre cele mai intrigante figuri din istoria Rusiei. Călugăr, mistico-vindecător și confident al familiei...

Alte articole din aceasta categorie