Vicepresedinte nou la Consiliul Judetean Prahova

Cele mai citite

Consiliul Judetean (CJ) Prahova are, incepand de luni, un nou vicepresedinte, unul dintre cele doua posturi fiind vacant dupa ce, la sfarsitul lunii iulie, fostul democrat-liberal Auras Dragomir a fost inlaturat din functie.
Presedintele PNL Prahova, consilierul judetean Mircea Rosca, este, alaturi de colegul sau de partid Adrian Semcu, vicepresedinte al CJ Prahova, acesta fiind ales cu 22 de voturi in cadrul unei sedinte ordinare.
Liderul liberal a avut si un contracandidat, respectiv consilierul PNG Emil Badescu, insa acesta din urma a obtinut doar 14 voturi de la colegii sai din CJ.
Rosca le-a multumit atat celor care l-au votat, cat si celor care nu l-au sustinut in momentul votului si a precizat ca este nevoie de coerenta in administratia judeteana, dar si ca spera sa nu ii dezamageasca pe prahoveni.
Vicepresedintele CJ Prahova, Auras Dragomir, a fost inlaturat din functie la sfarsitul lunii iulie.
Acesta fusese exclus din PDL Prahova la inceputul lunii mai, imputandu-i-se lipsa de activitate la nivelul CJ Prahova, rezultatele slabe din punct de vedere politic in ceea ce priveste zona de care era responsabil, dar si incalcarea mai multor hotarari ale BPJ al PDL Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Energia întunecată, una din marile enigme ale universului

Energia întunecată este o forță misterioasă care pare să impingă galaxiile în departare unul de celălalt și care reprezintă...

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img