A venit din Ploiesti sa faca specula in Tandarei

Date:

Un barbat este cercetat pentru comert cu produse contrafacute
Un barbat este cercetat pentru comert cu produse contrafacute

Un barbat din Ploiesti s-a gandit ca la Tandarei va gasi o „piata de desfacere” favorabila pentru afacerea sa.

Astfel, tanarul de 26 de ani, din municipiul Ploiesti, a fost surprins luni de jandarmii grupei de interventie Tandarei, in timp ce incerca sa comercializeze, la preturi derizorii, parfumuri si alte produse cosmetice cu marci ale unor producatori recunoscuti in acest domeniu.

Barbatul a declarat ca achizitionase produsele din Spania, dar nu avea nici un document care sa ateste cele spuse si dorea sa le comercializeze in vederea obtinerii unor venituri. Sumele cu care acesta vroia sa vanda parfumurile si celelalte articole cosmetice erau cuprinse intre 10 si 80 lei.

S-a luat legatura cu lucratorii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Ialomita, care in urma verificarii au stabilit ca produsele oferite spre comercializare imita produse originale ale marcilor respective.

Jandarmii i-au intocmit barbatului actele premergatoare sub aspectul savarsirii unei fapte susceptibile de a fi ”punerea in circulatie, fara drept, a unui produs purtand o marca identica cu o marca inregistrata”, pe care le-au inaintat in vederea continuarii cercetarilor catre Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Ialomita.

Acesta este primul caz de comercializare a unor produse fara a detine documente legale pe care l-au constatat jandarmii ialomiteni, in anul 2011.

Jandarmii recomanda cetatenilor sa nu se bucure de faptul ca pot achizitiona produse de calitate la preturi mici, deoarece acestea nu sunt de fabricatie originala si calitatea lor este foarte slaba, iar daca vor constata acest gen de activitati sa sune imediat la Jandarmerie, la numarul unic de urgenta 112 .

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare

Popular

More like this
Related

PUZ – „CENTRU LOGISTIC DEPOZITARE STICLĂ REALIZAT ÎN TREI ETAPE”

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului de Mediu

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului...

PUZ- S.C. SKELA INDUSTRIES S.R.L. si Profil Trade

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...