Vasile Blaga crede ca va obtine multe voturi de la Giurgiu pentru presedintia partidului

Cele mai citite

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, si-a exprimat sambata speranta ca democrat-liberalii din Giurgiu ii vor da votul pentru sefia partidului, avand in vedere ca s-a ocupat destul de mult de aceasta organizatie in trecut.
„Organizatia isi exprima sustinerea in fiecare membru al delegatiei in cabina de vot. Un presedinte de organizatie, un parlamentar si-o poate face in nume propriu. Fiecare dintre noi o poate face in nume propriu. Eu m-am ocupat destul de mult de Giurgiu si cred si sper ca pot obtine multe voturi de aici“, a declarat, pentru AGERPRES, Vasile Blaga.
El nu a dorit sa precizeze ce procent din voturi va veni de la PDL Giurgiu, spunand ca nu face astfel de aprecieri nici in campanie electorala.
Totodata, Vasile Blaga si-a exprimat increderea ca presedintele organizatiei judetene a PDL Giurgiu, Marin Anton, va castiga presedintia Consiliului Judetean Giurgiu la urmatoarele alegeri si spera ca democrat-liberalii sa castige si Primaria municipiului Giurgiu. „Nea Lucica (n.r. – actualul primar liberal din Giugiu – Lucian Iliescu) nu schimba nimic in Giurgiu de 15 ani“, a spus acesta.
Vasile Blaga s-a aflat sambata, la Giurgiu, unde si-a prezentat motiunea cu care candideaza la presedintia partidului.
„Sunt convins ca aceasta organizatie (n.r. Giurgiu) va avea multe de spus in 2012“, a declarat Vasile Blaga, la inceputul prezentarii motiunii sale.
El a fost intampinat la Giurgiu de presedintele PDL Giurgiu, Marin Anton, de deputatul Victor Boiangiu, de primari si reprezentanti ai organizatiei judetene.

Ultimele articole

Angajații TESA de la Spitalul Județean de Urgență Buzău continuă acțiunile de PROTEST!

În intervalul orar cuprins între 10:00 și 12:00, protestul angajaților TESA din cadrul Spitalului Județean de Urgență Buzău a...

Primarul comunei Bălăceanu a semnat contractul de finanțare pentru modernizarea rețelei de apă a localității

Primarul Gică Geangoş anunță cu entuziasm că, odată cu obținerea finanțării necesare, proiectul din comuna Bălăceanu pentru modernizarea sistemului...

ANM: Zona montană a județului Buzău – sub COD PORTOCALIU de viscol

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o atenționare de importanță ridicată, de tip Cod portocaliu, pentru fenomenele meteorologice...

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ