Vânătoarea ouălor de Paşte, organizată la Castelul Peleş pentru al treilea an consecutiv

castelul-pelesCea de-a treia ediţie a evenimentului “Vânătoarea ouălor de Paşte” va fi organizată, pe data de 4 mai, la Castelul Peleş din Sinaia, reprezentanţii Muzeului Naţional Peleş (MNP) spunând că sunt aşteptaţi să se înscrie în competiţie aproximativ 200 de copii care, la finalul acţiunii, vor fi premiaţi de Iepuraş.

Şefa Secţiei Relaţii Publice, Marketing şi Proiecte Educaţionale a MNP, Daniela Voitescu, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, că la ‘vânătoarea’ din acest an se vor putea înscrie copiii până la vârsta de 11 ani, înscrierile putând fi făcute atât la sediul muzeului, cât şi pe e-mail, la adresa [email protected], sau telefonic.

Participanţii vor căuta pe terasele din faţa Castelului Peleş cele 600 de ouă de Paşte ascunse de organizatori, iar la final vor avea parte şi de surprize.

“Dacă se va întâmpla ca în ziua respectivă să vină la noi copii care încă nu au fost înscrişi, din diverse motive, sigur că le vom da ocazia de a participa la concurs şi chiar vom fi pregătiţi pentru astfel de situaţii. Fiecare copil va pleca acasă cu ouăle pe care le va găsi, dar şi cu dulciuri de la Iepuraş”, a precizat Voitescu.

La finalul competiţiei care va începe la ora 12,00, copiii şi părinţii lor vor beneficia de un tur gratuit al expoziţiei de bază a Castelului Peleş.

AGERPRES

Leave a Reply

Your email address will not be published.