Vânătoare ilegală în pădurea de la Izvoarele

Data:

braconajPoliţiştii prahoveni au demarat o serie de activităţi referitoare la respectarea prevederilor legale privind folosirea armelor de foc. Astfel, sâmbătă, 14 noiembrie, în jurul orei 16.00, poliţiştii din Izvoarele au fost sesizaţi de către R. Gheorghe, din localitate, despre faptul că a auzit focuri de armă.
În urma sesizării au fost efectuate verificări, poliţiştii găsind în curtea lui C. Ion, din localitate, un căprior împuşcat în zona gâtului.
Cercetările au relevat faptul că Gheorghe C., de 19 ani, din comuna Izvoarele, membru vânător al A.J.V.P.S. Prahova şi deţinător legal de armă de vânătoare, este cel care a împuşcat căpriorul. Totodată, din verificări a rezultat că Gheorghe C. nu avea autorizaţie de vânătoare. Poliţiştii au ridicat arma în vederea efectuării expertizei balistice, iar căpriorul a fost ridicat în vederea predării A.J.V.P.S. Prahova. În cauză a fost întocmit dosar penal.
Mădălina Zamfir

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...