USL Prahova acuza PDL de dezinformare

Data:

Uniunea Social-Liberala (USL) Prahova acuza PDL Prahova de dezinformare, in contextul in care democrat-liberalul Cristian Apostol, secretar de stat in Ministerul Mediului si Padurilor, a anuntat, joi, intr-o conferinta de presa, ca primarul localitatii Calugareni va candida in iunie pentru un nou mandat din partea PDL.
„PDL dezinformeaza. Primarul comunei Calugareni este in continuare membru PSD si va candida pentru un nou mandat din partea USL“, se arata intr-un comunicat de presa al USL Prahova.
Potrivit sursei citate, anuntul facut de reprezentantul PDL a fost unul „eronat“.
„Nu am trecut la PDL, raman membru PSD si voi candida pentru un nou mandat din partea USL, al patrulea. Nu inteleg de ce face PDL-ul astfel de declaratii. Asa au facut si cu ajutoarele. Au anuntat la presa ca vor trimite ajutoare la Calugareni si aici nu a ajuns nimic!“, a declarat, potrivit comunicatului de presa, primarul comunei Calugareni, Ileana Carlan.
De asemenea, USL Prahova a anuntat ca edilul localitatii prahovene Gherghita, ales pe listele PDL, va candida pentru un nou mandat de primar din partea USL.
„Este adevarat ca voi candida din partea USL. Aceasta guvernare m-a dezamagit din toate punctele de vedere. Nu am obtinut niciun leu sprijin de la Guvern, cu exceptia celor 20.000 de lei pe care mi i-au dat acum pentru deszapezire. In rest, am primit sprijin doar de la Consiliul Judetean Prahova“’, a declarat, pentru AGERPRES, primarul de la Gherghita, Constantin Ciolacu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Abonare

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Câte limbi sunt vorbite în lume

Limba este un mijloc de comunicare extrem de important...

Consiliul Europei – ce este și cum funcționează

Consiliul Europei este o organizație interguvernamentală ce a fost...

Charles Dickens – unul dintre cei mai importanți scriitori britanici din toate timpurile

Charles Dickens este unul dintre cei mai importanți scriitori...

Legiunea pierdută a lui Crassus

Legiunea pierdută a lui Crassus este una dintre cele...