UNPR Ialomita isi propune sa obtina la alegerile viitoare 5% la Consiliul Judetean

Data:

Reprezentantii UNPR Ialomita au afirmat, marti, ca partidul si-a stabilit ca obiectiv pentru alegerile viitoare obtinerea a cel putin 5% la Consiliul Judetean si 8% la Primaria Slobozia.
Anuntul a fost facut intr-o conferinta de presa de catre fostul sef de campanie al ex-europarlamentarului democrat-liberal Maria Petre, Ioan Neagu, care s-a inscris recent in UNPR.
„Lucrez in bransa asta politica de foarte multa vreme, dar este pentru prima oara cand fac pasul catre un partid. Am condus campaniile electorale ale Aliantei D.A. in 2004, locale, generale si prezidentiale, fiind singurul coordonator de campanie apolitic. Asta a fost o mandrie profesionala ca sa spun asa. (…) Este un pas important pentru mine, am gasit un grup de oameni interesanti si foarte hotarati. A fost o intalnire conjuncturala, de care ma bucur foarte tare“, a spus Neagu.
Ioan Neagu a mai spus ca la sfarsitul lunii septembrie vor anunta atat strategia de campanie pentru alegerile viitoare, dar si candidatii la primarie pentru principalele orase, considerand momentul ca fiind unul propice in conditiile in care, in opinia sa, „USL-ul nu se va grabi foarte tare“.
„Consider ca PSD are o mare problema. Este prima campanie din istoria PSD-ului cand ii trebuie aliat, iar asta nu-i va crea un avantaj, ci din contra. Cred ca va fi o campanie preelectorala zero la ei, astfel incat noi trebuie sa ne facem cunoscuti, sa devenim voci importante si sa nu fie doar o activitate de campanie. Sigur ca avem un target, de 5% pe Consiliul Judetean si un minim de 8% pe Slobozia. Avem cativa candidati importanti“, a mai spus Ioan Neagu, care a precizat ca unul dintre ei este Iordache Adam Marin, candidat pentru Primaria Tandarei.
Totodata, Ioan Neagu a criticat administratia locala si judeteana care, spune el, este „superficiala“ in a ataca problemele locale, sustinand in context faptul ca in judet nu mai exista opozitie.
„Cred ca in Ialomita in ultima vreme a murit un pic dialogul adevarat. (…) Ma surprinde in ultima vreme superficialitatea crasa cu care administratia publica ataca problemele. Cred ca nu mai exista opozitie, incep sa simt ca nu mai exista opozitie, voci care sa se opuna“, a conchis Ioan Neagu.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

În comuna Poboru a izbucnit un incendiu de vegetație uscată ce a afectat aproximativ 30 de hectare

În comuna Poboru, aproximativ 30 de hectare de vegetație...

Sunt peste 1.000 de urşi în Argeş

Moartea violentă a tinerei atacate de un urs în...