Unitatea militara de la Slobozia isi deschide portile pentru militarii din MApN

Unitatea militara de la Slobozia isi deschide portile pentru militarii din MApN

Comandant Marcel Mergeanu
Comandant Marcel Mergeanu

Infiintarea unui Regiment si venirea unui nucleu de ofiteri si subofiteri la Unitatea Militara a MApN din Slobozia face ca multi tineri sa bata la portile unitatii in vederea obtinerii unui loc de munca.

Colonelul Mergeanu Marcel, comandantul Garnizoanei, a tinut sa precizeze, pentru a nu exista confuzii, ca nu se fac angajari, ci se primesc, prin transfer, militari care acum isi desfasoara activitatea in diferite garnizoane din judetele limitrofe si care, in urma cu ceva ani, când s-a inchis unitatea de la Slobozia, au plecat de pe meleagurile natale.

„Deja la portile unitatii au batut foarte multi tineri care isi doresc sa revina in Slobozia din diferite garnizoane din judetele limitrofe. Daca aveti cunostinte, relatii, prieteni, rude, doritori si care se inscriu in prevederile de stat, de organizare, pe care le are unitatea, portile sunt deschise. In functie de studiile pe care le au, in functie de pregatirea pe care o au si daca vor corespunde cerintelor functiilor respective, sunt asteptati”, spunea comandantul.

Mihaela Leta

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.