Unicul centru de tratament al glaucomului din tara va fi inaugurat la Braila

Cele mai citite

Va fi inaugurat un centru de tratament al glaucomului, la Braila
Va fi inaugurat un centru de tratament al glaucomului, la Braila

Unicul centru de tratament complet al glaucomului din tara se afla in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Braila si va fi inaugurat in luna martie, dupa cum a anuntat in cadrul unei conferinte de presa, presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu.

“Mai sunt doar cateva mici etape de parcurs, nu atat de documentatie, cat de realizare a unor probe la o serie de aparate achizitionate. Se mai are in vedere achizitionarea unui microscop si a unui larigoscop, dar si de mobilier, precum scaune cu profil special pentru acest domeniu. Cert este ca inaugurarea va avea loc in luna martie”, a declarat Stancu.

Managerul Spitalului Judetean de Urgenta Braila, Rodica Sin, a precizat ca investitia pentru modernizarea intregii sectii de ORL din cadrul institutiei se ridica la 830.000 lei, bani acordati din bugetul Consiliului Judetean Braila.

“Sectia va fi modernizata la standardele anilor 2000 si va fi dotata cu patru sali de operatie. Va fi reconstruita de la caramida si va fi utilata cu aparatura de ultima generatie”, a explicat Rodica Sin pentru Agerpres.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Varadero, plaja fără sfârșit

Varadero este una dintre cele mai faimoase plaje din lume, situată în provincia Matanzas din Cuba. Acesta este un...

Alte articole din aceasta categorie