„Uneori este bine sa taci! Daca nu taci, risti sa dai in prostie! Acest lucru insa nu este cunoscut si de organizatia PSD Calarasi”

Cele mai citite

Stelian Fuia, presedinte PDL Calarasi
Stelian Fuia, presedinte PDL Calarasi

Dupa ce au pus mana de la mana cu partenerii din Uniunea Socialist-Liberala pentru a trece bugetul Consiliului Judetean si au respins amendamentul PDL cu privire la prioritizarea cheltuielilor si alocarea celor aproximativ 17 miliarde lei pentru finalizarea lucrarilor la Sectia de Chirurgie a Spitalului Judetean si nu pentru un al doilea cinematograf 3D, organizatia PSD vine cu un comunicat halucinant, desprins din scenarii SF.

Este SF pentru ca organizatia PSD recunoaste ca guvernul PDL face ceva! Guvernul aloca bani pentru un cinematograf 3D la Calarasi si asta este recunoscut de catre PSD!

Prostia vine dupa aceea, cand PSD nu stie unde au fost alocati cei 17 miliarde lei.

Stimati socialisti PSD, banii nu au fost alocati de Consiliul Judetean pentru cinematograful Orizont, pentru simplul fapt ca cinematograful Orizont nu este in patrimoniul Consiliului Judetean si acesta nu poate investi banii proprii in obiective ce nu-i apartin! Poate avea PSD oricat de multe initiative si demersuri pentru schimbarea destinatiei  banilor alocati de Consiliul Judetean pentru cinema Orizont, pentru ca nu va obtine nici un sfant! Pentru simplul fapt ca banii, cei 17 miliarde lei, nu au fost alocati cinematografului de la Orizont! Daca si-ar fi intrebat propriul vicepresedinte al Consiliului Judetean, probabil ar fi aflat raspunsul corect!

Numai dupa ce au votat la unison in Alianta Socialista PNL-PSD, PSD-ul a aflat de problemele de la Spitalul Judetean! Si tot dupa ce au votat prost, isi dau seama ca suma alocata de Guvern pentru un cafe-cinematograf 3D este de zece ori mai mica decat cea alocata de Consiliul Judetean, cu voturile lor, pentru un scop similar. Isi dau, in sfarsit, si ei seama cat de ineficient cheltuieste Consiliul Judetean banii. Isi dau seama si ca nu au fost informati!  Dar nu cumva este si PSD-ul in alianta care conduce de aproape 3 ani judetul?

In final, PSD invita fortele politice la o analiza responsabila pentru indentificarea celor mai bune oportunitati de investitii cu impact real asupra vietii calarasenilor! HALUCINANT!!  Dupa ce ei voteaza prost, ne invita pe noi la responsabilitate!

Ne adresam stimatilor PSD-isti, comunicandu-le ca noi suntem responsabili, tocmai de aceea am sesizat Institutia Prefectului cu faptul ca Bugetul Consiliului Judetean, pe care ei l-au votat, nu a fost supus dezbaterii publice conform legii si a fost votat si de catre consilieri incompatibili sau in conflict de interese!

Iar daca vor sa arate ca sunt responsabili, ii rugam sa sustina proiectul de Hotarare de rectificare a bugetului Consiliului Judetean, depus de catre consilierii PDL, prin care propunem realocarea celor 17 miliarde lei la Spitalul Judetean.

Si poate, data viitoare nu vor mai vota asa cum li se indica, poate vor si gandi atunci cand ridica mana! Stelian Fuia, presedinte PDL Calarasi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Eliberarea Parisului: un moment istoric de glorie și libertate

Eliberarea Parisului în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial a fost un eveniment crucial și memorabil în istoria Franței...

Alte articole din aceasta categorie