Un urmarit general care urmărea fete de liceu a fost prins de o politista

Cele mai citite

Articolul Un urmarit general care urmărea fete de liceu a fost prins de o politista este preluat de pe SEMNAL – Stiri din Ilfov, Prahova, Dambovita, Buzau, Ialomiţa, Calarasi, Giurgiu, Olt.

Bărbatul este din Călăraşi şi a fost a fost condamnat la 8 ani de închisoare pentru tâlhărie. Nu s-a prezentat la şi a fost dat în urmărire generală. A fost la Braşov când se aştepta mai puţin.

georgiana hancu

Bărbatul a fost surprins în timp ce urmărea liceencele de la Colegiul „Johannesc Hotenrus“, care ieşeau de la cursuri. Când a văzut poliţia a luat-o la fugă, dar a fost ajuns din urmă şi încătuşat de o poliţistă de doar 21 de ani, angajată la IPJ Braşov de şase luni. „Am primit un apel de la un cetăţean care sesiza faptul că în Piaţa Sfatului se află un bărbat care acostează fete de . Am ajuns imediat în zonă, însă individul a luat-o la fugă chiar la apariţia noastră. În momentul acela am fugit, l-am urmărit, l-am somat pe parcursul urmăririi, însă a refuzat să se oprească. În zona străzii Alecu Russo am reuşit să-l opresc. Nu a opus rezistenţă, iar colegul meu a ajuns imediat şi mi-a acordat ”, a povestit tânăra poliţistă. Bărbatul a prezentat poliţiştilor acte . „Şi-a declinat în faţa poliţiştilor două identităţi , folosind o copie după o carte de identitate şi un certificat de naştere. Cu sprijinul poliţiştilor de la Serviciul Criminalistic a fost identificat în persoana unui călărăşean în vârstă de 52 de ani, pe numele căruia Judecătoria Olteniţa a emis, în data de 19 iunie 2012, mandat de a opt ani de închisoare, pentru tâlhărie“, a precizat comisarul-şef Liviu Naghi.

adevarul.ro

Alte articole similare

Articolul Un urmarit general care urmărea fete de liceu a fost prins de o politista este preluat de pe SEMNAL – Stiri din Ilfov, Prahova, Dambovita, Buzau, Ialomiţa, Calarasi, Giurgiu, Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Energia întunecată, una din marile enigme ale universului

Energia întunecată este o forță misterioasă care pare să impingă galaxiile în departare unul de celălalt și care reprezintă...

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img