Un tânăr și-a pierdut viața într-un tragic incident, survenit în urma impactului mașinii sale cu un pom

Cele mai citite

Iulian Chifu
Iulian Chifu
Iulian Chifu este președintele Centrului de Prevenire a Conflictelor și Early Warning București. Este profesor la SNSPA București, specializat în Analiza de Conflict, Decizie în Criză, reconstructive post-conflict, studii prospective. A fost consilier al președintelui României pentru Afaceri Strategice, Securitate și Politică Externă între septembrie 2011 și 21 decembrie 2014.

Un tragic eveniment s-a petrecut miercuri pe DN 1, în localitatea Ciolpani din județul Ilfov, soldându-se cu decesul unui tânăr de 23 de ani și rănirea unei tinere. Conform Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov, autoritățile au fost alertate cu privire la un accident rutier în care un autoturism a ieșit de pe carosabil și a intrat în coliziune cu un arbore de pe marginea drumului.

Forțele de poliție rutieră din Snagov, în colaborare cu polițiștii Serviciului Rutier Ilfov, s-au deplasat imediat la locul incidentului. Din primele cercetări, s-a constatat că mașina a părăsit carosabilul, intrând în coliziune cu arborele din afara părții carosabile.

În urma acestui tragic accident, au fost implicate două persoane de 23 de ani. Echipajele medicale s-au deplasat la fața locului, constatând decesul șoferului, în timp ce pasagera a necesitat operațiunea de descarcerare. Autoritățile desfășoară cercetări amănunțite pentru a stabili cu exactitate circumstanțele acestui accident rutier.

Ultimele articole

Legenda boxului: Mike Tyson

Cu o carieră impresionantă în ring și o personalitate care a captivat milioane de fani din întreaga lume, Mike...

Castelul Bran: păstrătorul legendei și mărturia istorică

Situat în inima României, în județul Brașov, Castelul Bran reprezintă nu doar o bijuterie arhitecturală ci și un loc...

Epoca inchiziției spaniole: o privire în profunzime asupra trecutului întunecat

Inchiziția spaniolă a fost un episod semnificativ din istoria Spaniei, care a avut loc în principal în perioada medievală...

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ