Un tânăr din Pitești a căzut într-un canal de pe strada Smârdan

Cele mai citite

In cursul zilei de astăzi, Ionescu Ștefan Daniel, un tânăr argeșean, student al Centrului Universitar Pitești a scăpat ca prin urechile acului de o întâmplare care s-ar fi putut sfârși mult mai rău.
Ștefan Ionescu, un tânăr student aflat în mers pe strada Smârdan din municipiul Pitești, a căzut într-o gură de canal neasigurată corespunzător însă, din fericire, tânărul a scăpat cu răni ușoare, nefiind nevoie de îngrijiri medicale. Imediat după incident acesta a reacționa printr-o postare pe un grup de socializare de pe Facebook, arătând si câteva fotografii de la locul cu pricina, precum și cu rănile pe care le-a suferit în urma evenimentului nefericit.

Canal Pitesti (3)


De asemenea, acesta nu a rămas indiferent cu privire la această situație, semnalând telefonic autorităților despre zona unde se afla gura de canal pentru a putea remedia problema.

Canal Pitesti 2 1


Întrebat de ziarul nostru dacă dorește să inițieze vreo acțiune în instanță, piteșteanul ne-a declarat că nu dorește să facă vreo plângere împotriva Primăriei sau a SC Apa Canal 2000 SA:
Vrei sa acționezi în instanță Primăria Pitești sau serviciul public de alimentare cu apă?

Nu voi face. Nu caut sa primesc despăgubiri sau altceva.

Ai sesizat telefonic problema?

Da. După ce am dat telefon s-a deplasat o echipa la fata locului pentru a interveni.

A fost nevoie sa mergi la spital pentru a primi îngrijiri medicale?

Nu. Rănile au fost ușoare, nu necesită asistenta medicala. Din acest motiv nu am sunat la Ambulanță sau să merg la SML pentru a scoate certificat medico-legal.

Canal Pitesti 1 1

Ultimele articole

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ