Un tânăr de 16 ani ar fi sărit de pe pasarela care traversa calea ferată

Cele mai citite

Pe data de 2 octombrie 2023, în jurul orei 00:15, autoritățile de la Postul de Poliție Transporturi Feroviare Slatina au fost alertate prin intermediul apelului la numărul de urgență 112 cu privire la un incident ce a avut loc pe pasarela ce trece peste liniile de cale ferată aparținând Căii Ferate Slatina.

Imediat după primirea apelului, polițiștii de la Postul de Poliție Transporturi Feroviare Slatina s-au deplasat la locul incidentului.

După primele investigații, autoritățile au identificat persoana ca fiind un adolescent în vârstă de 16 ani, domiciliat în municipiul Slatina, județul Olt, care s-ar fi aruncat de pe pasarela de traversare peste linii de cale ferată.

În urma acestui incident, tânărul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina de către o echipă SMURD, pentru a primi tratament medical adecvat.

În legătură cu acest caz, poliția a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și va continua investigațiile pentru a stabili toate circumstanțele evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

O altă victimă a sistemului medical își spune povestea… post-mortem

Ioana Săndulescu a fost medic primar medicină de laborator la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe "Sf. Spiridon". Spunem "a fost", pentru...

Alte articole din aceasta categorie