Un tânăr a dispărut în apele Dunării

Un tânăr de 28 de ani este căutat în apele Dunării, după ce dispariţia sa a fost anunţată prin apel la 112, potrivit informaţiilor remise duminică, 16 iunie, de IPJ Brăila.

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Transporturi Navale Brăila au fost sesizaţi, prin sistemul unic pentru apeluri de urgenţă 112, despre faptul că, în dreptul Bazei Nautice Brăila, un tânăr a intrat şi a dispărut în apa Fluviului Dunărea.

Imediat la faţa locului s-au deplasat poliţiştii de la transporturi şi tehnicianul criminalist din cadrul Poliţiei Municipiului, care au efectuat verificări şi au stabilit că victima se numeşte Marian S., are 28 de ani şi este domiciliat în municipiul Brăila.

Din primele cercetări se pare că tânărul şi-a lăsat bunurile personale pe mal, a intrat îmbrăcat în apă şi s-a scufundat voluntar, fără a mai ieşi la suprafaţă.

Cel căutat are o înălţime de 1,75 metri, greutate 65-70 kg, păr şaten, tuns scurt, ochi căprui. În momentul dispariţiei era îmbrăcat într-un tricou cu mânecă scurtă, de culoare verde închis, pantaloni trening negri, având o dungă albă laterală, confecţionaţi din fâş. Poliţiştii continuă cercetările pentru găsirea celui dispărut.

AGERPRES

Un Comentariu la "Un tânăr a dispărut în apele Dunării"

  1. Pingback: Un suporter al echipei Petrolul Ploieşti a murit după ce a căzut din trenul ce aduce galeria la Supercupă | Ziarul Semnal de Prahova

Leave a Reply

Your email address will not be published.