Un tânăr a dispărut în apele Dunării

Date:

Un tânăr de 28 de ani este căutat în apele Dunării, după ce dispariţia sa a fost anunţată prin apel la 112, potrivit informaţiilor remise duminică, 16 iunie, de IPJ Brăila.

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Transporturi Navale Brăila au fost sesizaţi, prin sistemul unic pentru apeluri de urgenţă 112, despre faptul că, în dreptul Bazei Nautice Brăila, un tânăr a intrat şi a dispărut în apa Fluviului Dunărea.

Imediat la faţa locului s-au deplasat poliţiştii de la transporturi şi tehnicianul criminalist din cadrul Poliţiei Municipiului, care au efectuat verificări şi au stabilit că victima se numeşte Marian S., are 28 de ani şi este domiciliat în municipiul Brăila.

Din primele cercetări se pare că tânărul şi-a lăsat bunurile personale pe mal, a intrat îmbrăcat în apă şi s-a scufundat voluntar, fără a mai ieşi la suprafaţă.

Cel căutat are o înălţime de 1,75 metri, greutate 65-70 kg, păr şaten, tuns scurt, ochi căprui. În momentul dispariţiei era îmbrăcat într-un tricou cu mânecă scurtă, de culoare verde închis, pantaloni trening negri, având o dungă albă laterală, confecţionaţi din fâş. Poliţiştii continuă cercetările pentru găsirea celui dispărut.

AGERPRES

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare

Popular

More like this
Related

PUZ – „CENTRU LOGISTIC DEPOZITARE STICLĂ REALIZAT ÎN TREI ETAPE”

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului de Mediu

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului...

PUZ- S.C. SKELA INDUSTRIES S.R.L. si Profil Trade

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...