Un suporter al echipei Petrolul Ploieşti a murit după ce a căzut din trenul ce aduce galeria la Supercupă

trenUn suporter al echipei Petrolul Ploieşti a decedat, miercuri după-amiază, 10 iulie, după ce a căzut din trenul care transporta spre Bucureşti galeria formaţiei prahovene, pentru meciul din Supercupa României contra Stelei Bucureşti.
Accidentul s-a produs în zona localităţii Crivina, potrivit IPJ Prahova.
Conform directorului medical al Serviciului de Ambulanţă Prahova, Mădălin Ipatie, bărbatul a murit din cauza unui traumatism craniocerebral deschis.
El a precizat că victima avea 25 de ani şi a căzut din tren într-o zonă greu accesibilă, fiind nevoie ca echipajul medical de la SAJ Prahova să intervină cu o maşină de teren a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.
Purtătorul de cuvânt al Clubului Petrolul Ploieşti, Ionuţ Pană, a spus că garnitura feroviară respectivă a fost închiriată de Asociaţia Lupii Galbeni, care este asociaţia suporterilor echipei de fotbal. Potrivit acestuia, clubul nu are nicio implicare privind acest transport.
În trenul respectiv se aflau aproximativ o mie de supoteri, dar şi poliţişti de Transporturi Feroviare.
Formaţia Steaua Bucureşti a învins Petrolul Ploieşti cu scorul de 3-0, pe Arena Naţională din Bucureşti, în Supercupa României-Timişoreana.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments