Un șofer din Buzău, a cărui conduită a ridicat suspiciuni, a fost depistat pozitiv la drugtest

Data:

Duminică dimineață, la ora 09:30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ianca au oprit în trafic un tânăr în vârstă de 30 de ani, domiciliat în Județul Buzău, în timp ce conducea un autoturism în orașul Ianca.

Acesta a fost supus testului cu aparatul etilotest, rezultatul indicând zero alcoolemie. Totuși, din cauza comportamentului său suspect, a fost testat ulterior cu aparatul drugtest, care a indicat prezența posibilă a substanțelor psihoactive.

Este important de menționat că această constatare nu reprezintă o probă în cadrul dosarului penal. Persoana în cauză a fost condusă la spital pentru recoltarea de probe biologice, în vederea determinării precise a consumului de substanțe interzise.

În urma acestor evenimente, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

În comuna Poboru a izbucnit un incendiu de vegetație uscată ce a afectat aproximativ 30 de hectare

În comuna Poboru, aproximativ 30 de hectare de vegetație...

Sunt peste 1.000 de urşi în Argeş

Moartea violentă a tinerei atacate de un urs în...