Un şofer de camion, bătut crunt pentru 200 de lei şi un mobil într-o parcare de pe Varianta Nord

Cele mai citite

Un şofer de camion a fost agresat, miercuri dimineaţă, într-o parcare de pe Varianta Nord, în apropiere de intersecţia cu strada Dobrogei. Bărbatul, originar din Ialomiţa, a fost bătut cu bestialitate de câţiva necunoscuţi pentru 200 de lei şi un telefon mobil. Poliţiştii au demarat cercetările pentru identificarea suspecţilor, în urma sesizării infracţiunii de tâlhărie care s-a făcut prin apelul unic de ugenţă 112.

Miercuri dimineaţă, o echipă de poliţişti a mers la locul faptei pentru a prevela probe care ar putea să-i conducă la făptaşi. Anchetatorii au deja un cerc de suspecţi şi spun că la comiterea tâlhăriei au participat două persoane. Gheorghe V., în vârstă de 51 de ani, din municpiul Slobozia, oprise în parcare, vis-a-vis de cimitirul Sf. Lazăr pentru a se odihni. La scut timp, în geamul cabinei a bătut un bărbat care i-a cerut o ţigară.

Bărbatul rănit, dus la spital

De bună-credinţă, şoferul a deschis portiera şi nu s-a gânduit o clipă ce va urma. Două persoane au năvălit în cabină, lovindu-l şi cerându-i toate bunurile pe care le deţine. I-au sustras 200 de lei, un telefon mobil şi mai multe documente.

Imediat după incident, victima a cerut ajutor la câţiva oameni din zonă care au şi alarmat Poliţia şi Ambulanţa. Bărbatul rănit a fost transportat la Spitalul Judeţean Călăraşi pentru îngrijiri medicale. Poliţiştii continuă investigaţiile în acest caz sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, pentru recuperarea prejudiciului, identificarea suspecţilor şi tragerea la răspundere penală a acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Eliberarea Parisului: un moment istoric de glorie și libertate

Eliberarea Parisului în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial a fost un eveniment crucial și memorabil în istoria Franței...

Alte articole din aceasta categorie