Un şofer beat, oprit de poliţişti în trafic, a rupt-o la fugă

Date:

Un tânăr dintr-o localitate olteană a fost oprit în trafic pe o stradă din Caracal. Poliţiştii i-au cerut să se legitimeze, tânărul a fugit, iar episodul s-a încheiat în cătuşe şi cu o amendă consistentă.
Un bărbat în vârstă de 32 ani, din Redea, judeţul Olt, a fost oprit în trafic pe strada Iancu Jianu din Caracal. Tânărul a oprit, însă atunci când poliţiştii i-au cerut să se legitimeze, bărbatul a aluat-o la fugă. Unul dintre poliţişti l-a prins din urmă şi l-a încătuşat. S-a dovedit că bărbatul consumase băuturi alcoolice, iar întrebat despre motivul prezenţei sale la acea oră în trafic nu a avut nicio justificare, motiv pentru care s-a ales cu o amendă de 8.000 lei pentru încălcarea restricţiilor de circulaţie impuse de ordonanţele militare.

„La data de 5 mai 2020, în jurul 23.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Caracal, în timp ce  desfăşurau activităţi de verificare a măsurilor impuse de ordonanţele militare, au efectuat semnalul regulamentar de oprire unui conducător auto, care se deplasa pe strada Iancu Jianu, din localitate. Conducătorul autoturismului a oprit, însă a fugit de oamenii legii fără a se supune solicitărilor acestora. La aproximativ 100 m, unul dintre poliţişti a imobilizat conducătorul auto.

Întrucât acesta a devenit recalcitrant, conform procedurilor legale, poliţiştii l-au încătuşat şi l-au condus la sediul poliţiei“, a transmis IPJ Olt. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 8.000 de lei, pentru încălcarea măsurii restricţionării circulaţiei, prevăzută de ordonanţele militare.

Acesta prezenta o concentraţie de 0,58 mg/Litru alcool pur în aerul expirat, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, au mai transmis reprezentanţii IPJ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare

Popular

More like this
Related

PUZ – „CENTRU LOGISTIC DEPOZITARE STICLĂ REALIZAT ÎN TREI ETAPE”

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului de Mediu

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului...

PUZ- S.C. SKELA INDUSTRIES S.R.L. si Profil Trade

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...