Un şofer băut şi fără permis s-a răsturnat cu maşina furată

Data:

Poliţia Municipiului Feteşti a fost sesizată, în urmă cu două nopţi, prin apel 112 despre faptul că pe DJ 212 a avut loc un accident rutier. În incident a fost implicat un autoturism care s-a răsturnat în afara părţii carosabile, soldat cu pagube materiale.

Din verificările efectuate de poliţişti a reieşit că la volanul autovehiculului se afla un tânăr, de 23 de ani, care ar fi luat maşina ce aparţine firmei unde acesta este angajat, fără acordul proprietarului, cu intenţia de a se plimba.

În timp ce conducea pe DJ 212, între Feteşti şi Movila, şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile, fără ca acesta să sufere vătămări corporale. Şoferul a fost testat cu aparatul Drager care a indicat o  alcoolemie de  0.99 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Conducătorul auto a fost sancţionat conform Legii 55/2020, pentru nerespectarea  măsurii de restricţionare a deplasării în intervalul  23.00 – 05.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...