Un şofer băut şi fără permis s-a răsturnat cu maşina furată

Date:

Poliţia Municipiului Feteşti a fost sesizată, în urmă cu două nopţi, prin apel 112 despre faptul că pe DJ 212 a avut loc un accident rutier. În incident a fost implicat un autoturism care s-a răsturnat în afara părţii carosabile, soldat cu pagube materiale.

Din verificările efectuate de poliţişti a reieşit că la volanul autovehiculului se afla un tânăr, de 23 de ani, care ar fi luat maşina ce aparţine firmei unde acesta este angajat, fără acordul proprietarului, cu intenţia de a se plimba.

În timp ce conducea pe DJ 212, între Feteşti şi Movila, şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile, fără ca acesta să sufere vătămări corporale. Şoferul a fost testat cu aparatul Drager care a indicat o  alcoolemie de  0.99 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Conducătorul auto a fost sancţionat conform Legii 55/2020, pentru nerespectarea  măsurii de restricţionare a deplasării în intervalul  23.00 – 05.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare

Popular

More like this
Related

PUZ – „CENTRU LOGISTIC DEPOZITARE STICLĂ REALIZAT ÎN TREI ETAPE”

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului de Mediu

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului...

PUZ- S.C. SKELA INDUSTRIES S.R.L. si Profil Trade

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...