Un punct de lucru al Serviciului de pasapoarte va fi deschis la Oltenita

Cele mai citite

Un punct de lucru al Serviciului public comunitar pentru eliberarea si evidenta pasapoartelor simple va fi deschis in aceasta vara in municipiul Oltenita.
„Acest lucru vine in intampinarea cetatenilor judetului Calarasi si usureaza accesul la astfel de servicii. In felul acesta la Oltenita se pot adresa nu numai cetatenii din judetul Calarasi, din jurul Oltenitei, ci si cetatenii din judetul Giurgiu care sunt mult mai apropiati de Oltenita decat de municipiul resedinta de judet. Este un demers pe care dorim sa-l finalizam pana in luna iunie al acestui an“, a declarat, luni seara, pentru AGERPRES, prefectul judetului Calarasi, Emil Musat.
Potrivit prefectului, demersurile pentru deschiderea punctului de lucru au fost facute impreuna cu primaria municipiului Oltenita.

Ultimele articole

Inaugurarea pasajului de la Drajna

Marți, 30 Mai, pasajul de la Drajna va fi deschis traficului rutier. Acest pasaj era așteptat de decenii de...

CSM Călărași a promovat în Liga Națională de handbal masculin

CSM Călărași a reușit promovarea în Liga Națională de handbal masculin, sâmbătă, după ce a învins pe CSU Suceava cu scorul de 27-21 (15-9), în ultima zi a turneului de baraj de la Sebeș. În altă partidă, CS Caraș-Severin a dispus de HC Argeș Pitești cu 31-26 (16-14) În clasament, pe primul loc s-a clasat CS Caraș-Severin, 9 puncte, urmată de CSM Călărași, 6 p, CSU Suceava, 3 p, HC Argeș Pitești, 0 p.

Premierul a anunţat următorii liberali pe lista DNA

Victor Ponta a anunţat că următorii baroni pe lista Direcţiei Naţionale Anticorupţie sunt doi liberali. Mai exact, preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov, Marian Petrache, şi cel al Consiliului Judeţean Călăraşi, Răducu Filipescu. Liderul PNL Crin Antonescu a catalogat declaraţia premierului ca fiind regretabilă.

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ