Un politist giurgiuvean a refuzat sa se lase mituit

Cele mai citite

Control in trafic
Control in trafic

Ofiterii Directiei Generale Anticoruptie – Serviciul Judetean Anticoruptie Giurgiu, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Giurgiu, au prins in flagrant un tanar care a incercat sa mituiasca un politist cu 100 de euro si 300 de lei.

Astfel,  un politist din cadrul Postului de Politie Roata de Jos, judetul Giurgiu, a depus denunt la Serviciul Judetean Anticoruptie Giurgiu cu privire la faptul ca un tanar, de 23 de ani, din Bucuresti, i-a oferit 1.000 de euro pentru a nu da curs dosarului penal intocmit pe numele sau.

Acesta fusese identificat de politist la data de 10 octombrie, pe raza localitatii Roata de Jos, in timp ce conducea, sub influenta bauturilor alcoolice, autoturismul proprietate personala.

Barbatul a fost testat cu aparatul etilotest si urma sa fie condus la spital pentru recoltarea probelor biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei, lucru pe care l-a refuzat. In aceste conditii, politistul i-a intocmit celui in cauza dosar penal.

Flagrantul a fost organizat la sediul Postului de Politie Roata de Jos, unde tanarul a venit pentru a-i oferi politistului suma mentionata.

Acesta acum cercetat pentru savarsirea infractiunii de dare de mita.

 

Ultimele articole

Angajații TESA de la Spitalul Județean de Urgență Buzău continuă acțiunile de PROTEST!

În intervalul orar cuprins între 10:00 și 12:00, protestul angajaților TESA din cadrul Spitalului Județean de Urgență Buzău a...

Primarul comunei Bălăceanu a semnat contractul de finanțare pentru modernizarea rețelei de apă a localității

Primarul Gică Geangoş anunță cu entuziasm că, odată cu obținerea finanțării necesare, proiectul din comuna Bălăceanu pentru modernizarea sistemului...

ANM: Zona montană a județului Buzău – sub COD PORTOCALIU de viscol

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o atenționare de importanță ridicată, de tip Cod portocaliu, pentru fenomenele meteorologice...

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ