Un pakistanez din Pitești care a chemat o femeie pentru servicii sexuale a fost jefuit de 10.000 de euro

Cele mai citite

În luna ianuarie, un bărbat pakistanez în vârstă de 33 de ani, aflat în România, a fost agresat și jefuit de suma de 10.000 de euro. în apartamentul său.

La începutul acestei săptămâni, cei trei suspecți de tâlhărie calificată au fost arestați în urma investigațiilor poliției.

Pe 22 ianuarie, bărbatul pakistanez ar fi contactat o femeie în vârstă de 21 de ani care și-a oferit serviciile sexuale pe internet. La sosirea în apartamentul lui, a fost atacat cu un spray lacrimogen de către femeie, care era însoțită de un bărbat de 27 de ani și de o fată de 17 ani. Cei trei suspecți i-au furat o borsetă în care avea 10.000 de euro.

După o anchetă efectuată de poliție, toți cei trei suspecți au fost identificați și au fost luați măsuri legale împotriva lor.

Bărbatul a fost reținut pe 5 mai și se află acum în arest preventiv, iar cele două femei sunt cercetate sub control judiciar pentru tâlhărie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Angajată a DGASPC Sector 4, acuzată că a intermediat adopţia unui copil pentru 10.000 de euro

Vișinel Bălan, fostul vicepreședinte al Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție, a dezvăluit informații despre o angajată...

Alte articole din aceasta categorie