Un nou caz de gripă nouă s-a confirmat duminică la un copil din municipiul Călăraşi

Data:

Mama împreună cu doi dintre copii au fost plecaţi în Italia şi au revenit pe data de 11 noiembrie. Aceştia au prezentat simptome precum: febră, tuse, mialgii, dureri abdominale şi diaree. În scurt timp, au început să prezinte simptome de boală şi ceilalţi membri ai familiei.
Potrivit informaţiilor furnizate de medicul epidemiolog, Camelia Truică, copilul este elev la Şcoala generală nr. 10 din municipiul Călăraşi, iar în momentul de faţă se află internat împreună cu ceilalţi membri ai familiei la Spitalul de Urgenţă Judeţean Călăraşi la Secţia de boli contagioase.
Copilul face parte dintr-o familie unde se mai confirmase un caz de gripă. Toţi sunt sub tratament medical de câteva zile. Măsurile de suspendare a cursurilor la şcoala respectivă au fost luate din momentul în care s-a confirmat cazul, la fratele acestuia.
Numărul cazurilor de gripă nouă se ridică la 14 în judeţul Călăraşi.
(Sursa: AGERPRES)

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

În comuna Poboru a izbucnit un incendiu de vegetație uscată ce a afectat aproximativ 30 de hectare

În comuna Poboru, aproximativ 30 de hectare de vegetație...

Sunt peste 1.000 de urşi în Argeş

Moartea violentă a tinerei atacate de un urs în...