Un motociclist din Călărași și-a încheiat tragic viața într-un grav accident rutier

Cele mai citite

O veste deosebit de tragică a afectat profund comunitatea motocicliștilor și locuitorii din Călărași. Tânărul Mihai Torpilă, o persoană pasionată de motoare și plină de viață, a fost răpit din mijlocul celor dragi într-un accident de circulație care a avut loc în America. Această tragedie s-a întâmplat la doar o săptămână după ce el și-a început călătoria peste ocean.

În seara precedentă acestui eveniment tragic, Mihai a distribuit pe platforma socială Facebook o serie de imagini în compania unor prieteni cu care și-a petrecut timpul în orașul Lubbock din Texas.

Mihai, care era înscris în comunitatea Gremium MC Wallachia Romania, unul dintre cele mai prestigioase cluburi motocicliste cu un număr considerabil de membri, era un tânăr de numai 30 de ani. Cu toate acestea, el a fost mult mai mult decât un motociclist dedicat. Era un soț iubitor și un tată devotat, adorat de familia sa și respectat de prietenii săi pentru entuziasmul său molipsitor.

De la pasiunea sa pentru motociclete și aventura de a explora lumea până la determinarea de a aborda viața cu un zâmbet pe buze, Mihai a lăsat o amprentă puternică în inimile celor care au avut privilegiul de a-l cunoaște.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Moștenirea muzicală a legendarului Michael Jackson

Michael Jackson, cunoscut pe plan mondial ca "Regele Muzicii Pop," rămâne una dintre cele mai influente figuri din industria...

Alte articole din aceasta categorie