Un minor în vârstă de 17 ani a fost prins la volan în comuna Bărbuleşti

Un minor în vârstă de 17 ani a fost prins la volan în comuna Bărbuleşti

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Urziceni au depistat pe raza comunei Bărbuleşti, un minor de 17 ani, la volanul unui autoturism neînmatriculat.

La data de 29 august, în jurul orei 11.00, oamenii legii, în timp ce efectuau activităţi de cercetare penală pe raza comunei Bărbuleşti, au observat în trafic un autoturism care nu avea montate plăcuţe cu numere de înmatriculare.

S-a procedat la oprirea autovehiculului, ocazie cu care şoferul acestuia a virat la stânga încercând să fugă, însă a fost urmărit şi oprit de poliţişti  în scurt timp, pe raza aceleiaşi localităţi.

În urma verificărilor efectuate a reieşit că la volanul autoturismului se află un tânăr, de 17 ani, din comuna Bărbuleşti, care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autovehiculul pe care îl conducea este neînmatriculat.
Acesta s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi punerea în circulaţie sau conducerea unul vehicul neînmatriculat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.