Un medic din Giurgiu a fost prins în flagrant când lua șpagă 900 de lei

Data:

Ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Giurgiu, sub coordonarea și la delegarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, au realizat marți, 23.04.2024, prinderea în flagrant delict de luare de mită a unui medic ginecolog din cadrul Spitalului Județean Giurgiu”, a comunicat, miercuri, Direcția Generală Anticorupție, prin intermediul unui comunicat de presă.

Sursa menționată a subliniat că medicul a solicitat și a primit suma de 900 de lei de la unul dintre membrii familiei unei paciente, din care 700 de lei pentru sine și 200 de lei pentru alte persoane din Secția Ginecologie, în schimbul efectuării unei intervenții chirurgicale de cezariană.

“După audiere, procurorul de caz a dispus reținerea medicului pentru 24 de ore, investigațiile fiind continuate sub suspiciunea comiterii infracțiunii de luare de mită”, a adăugat sursa citată.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

Un accident rutier s-a produs sâmbătă între Buzău și Râmnicu Sărat

Un grav accident a avut loc sâmbătă pe DN2,...

Zeci de incendii de vegetație în Argeș

Numărul incendiilor de vegetație din Argeș rămâne ridicat. Au...

Culturile de porumb din Olt sunt afectate în proporție de 80%

Culturile de porumb din judeţul Olt au fost afectate...

Un nou drum va fi construit în Ilfov, cu legătură directă cu Autostrada Soarelui

Autoritățile din Ilfov au anunțat construcția unui nou drum...